Go Back   2018 2019 Student Forum > Management Forum > Main Forum



 
Thread Tools
  #1  
Old 6th November 2015, 04:12 PM
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 25,337
Default MBA quiz with answer

Welcome to MBA Forum. This is MBA quiz with answer discussion page. Here you can discuss about MBA quiz with answer in details. Please ask your question about MBA quiz with answer in the quick reply box mention below. Our member will try to answer your question about it as soon as possible. Furthermore, please provide your full details with your question. Your Name, email address, phone numbers, also you education / University in which you are studying. If your question is related to any institution / University / Business School/ Online MBA / Distance MBA or Jobs related to MBA, then mention that in your question as well.
Reply With Quote Quick reply to this message

  #2  
Old 27th June 2018, 09:58 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: MBA quiz with answer

Hi buddy here I am looking for MBA entrance exam sample Quiz With Answer, so will you plz let me now about the same here , so will you plz let me know from where I can get it ???
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 27th June 2018, 09:59 AM
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 36,641
Default Re: MBA quiz with answer

As you want here I am giving below MBA entrance exam sample Quiz With Answer on your demand :

1. What is the denomination of the currency to be soon put in circulation by Reserve Bank of India?
a) Re. 1
b) Rs. 30
c) Rs. 20
d) Rs. 50
2. Which bank has entered into a distribution agreement to sell the mutual fund products of HDFC Capital Asset Management Ltd (HDFCAML) during exchanged the memorandum of understanding?
a) Syndicate Bank
b) ICICI Bank
c) Karnataka Bank Ltd
d) Catholic Syrian Bank
3. Who is the newly appointed Deputy Governor of RBI?
a) Urjit Patel
b) R Gandhi
c) BP Kanungo
d) None of these
4. Who is the MD of HDFC bank?
a) Mahabaleshwara MS
b) Aditya Puri
c) Chanda Kocchar
d) Kiran Mazumdar Shaw
5. Which bank has rolled out their first set of co-branded debit cards for farmers in collaboration with IFFCO?
a) Bank of Baroda
b) Bank of India
c) State Bank of India
d) Punjab National Bank
6. Where is the headquarter of Bank of Baroda?
a) New Delhi
b) Vadodara
c) Mumbai
d) Pune
7. Which bank has launched a new trading platform called Selfie for customers in association with Geojit?
a) Corporation Bank
b) Federal Bank
c) Yes Bank
d) HDFC Bank
8. Which life insurance provider has announced the launch of an artificial intelligence-based application 'SPOK'?
a) Aegon Life Insurance Company Limited
b) Edelweiss Tokio Life Insurance Company Limited
c) Birla Sun Life Insurance Company Limited
d) HDFC Life Insurance Company
9. Which bank has recently entered into a Memorandum of Understanding (MoU) with Life Insurance Corporation (LIC) of India for selling life insurance products of LIC?
a) Karnataka Bank Ltd
b) Syndicate Bank
c) Bank of Maharashtra
d) Allahabad Bank
10. How much investment has been made by Softbank in mobile payments provider Paytm in the recent funding round?
a) Rs 8,000 crore
b) Rs 9,000 crore
c) Rs 7,000 crore
d) Rs 6,000 crore
11. Who is the CEO and Founder of Paytm?
a) BP Kanungo
b) Vijay Shekhar Sharma
c) CVR Rajendran
d) None of these
12. Who is the MD and CEO of UCO Bank?
a) Aditya Puri
b) BP Kanungo
c) Ravi Krishan Takkar
d) CVR Rajendran
13. Name the first company to received nod from RBI to launch Payment Bank?
a) Department of Post
b) Paytm
c) Reliance
d) Airtel
14. How much hike has been approved by the Employees Provident Fund Organisation for investment limit in exchange traded funds (ETFs)?
a) 15 per cent
b) 20 per cent
c) 5 per cent
d) 10 per cent
15. India has extended line of credit to Mauritius of how much amount?
a) $500 million
b) $200 million
c) $150 million
d) $250 million
16. Who is the current President of Mauritius?
a) Ameenah Gurib-Fakim
b) Pravind Jugnauth
c) Anerood Jugnauth
d) None of these
17. Which company has become Indias most profitable state-owned company?
a) Reliance Industries
b) Oil and Natural Gas Corporation (ONGC)
c) Indian Oil Corporation
d) Tata Consultancy Services
18. Who is the current Chairman of Indian Oil Corporation Ltd?
a) Mukesh Ambani
b) Natarajan Chandrasekaran
c) Dinesh K. Sarraf
d) Mr. B. Ashok
19. On which stock exchange Union Minister of Road Transport and Highways Nitin Gadkari launched the National Highways Authority of India (NHAI) Masala Bond?
a) Shanghai Stock Exchange
b) Amsterdam Stock Exchange
c) London Stock Exchange
d) Shenzhen Stock Exchange
20. In which country Apple has opened its 1st Southeast Asia store?
a) India
b) Indonesia
c) Singapore
d) Malaysia

Answers of MBA Business Quiz
1 A 11 B
2 C 12 C
3 C 13 D
4 B 14 A
5 A 15 A
6 B 16 A
7 B 17 C
8 D 18 D
9 A 19 B
10 B 20 C
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LBSIM Quiz Unregistered Main Forum 2 2nd July 2018 09:34 AM
IITD quiz Unregistered Main Forum 2 14th June 2018 01:49 PM
IIM Rohtak quiz Unregistered Main Forum 2 14th June 2018 01:01 PM
IIM Calcutta Quiz Unregistered Main Forum 1 4th May 2016 11:37 AM
MBA Gk Quiz Unregistered Main Forum 1 29th April 2016 08:58 AM
Quiz on Environment Unregistered Main Forum 1 9th March 2016 03:04 PM
MBA Quiz PDF Unregistered Main Forum 1 27th February 2016 03:10 PM
Mini quiz Unregistered Main Forum 1 25th February 2016 10:05 AM
Business Quiz MBA Unregistered Main Forum 1 20th February 2016 11:57 AM
Quiz MBA Unregistered Main Forum 1 27th November 2015 09:27 AM
GK Quiz For MBA Entrance Unregistered Main Forum 1 25th November 2015 11:45 AM
Aib MBA quiz pooja Main Forum 0 9th November 2015 05:44 PM
MBA quiz pooja Main Forum 0 9th November 2015 11:55 AM
GK Quiz for NDA Unregistered Main Forum 1 18th July 2015 10:02 AM
NDA GK Quiz Unregistered Main Forum 0 26th May 2015 01:18 PM
AIIMS GK quiz Unregistered Main Forum 0 14th May 2015 01:46 PM
Iit Roorkee Quiz Unregistered Main Forum 0 8th May 2015 01:29 PM
IIT Gandhinagar Quiz Unregistered Entrance Exams 0 13th April 2015 02:24 PM
NBA Colleges Quiz Unregistered Main Forum 1 15th November 2014 02:07 PM
EMO Quiz Online preeti suuu Main Forum 1 17th February 2013 12:12 PM


Quick Reply
Your Username: Click here to log in

Message:
Options

Thread Tools Search this Thread



All times are GMT +5.5. The time now is 02:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3